Vi ska skaffa uterum!

Jag har länge drömt om ett uterum, och nu ska den drömmen gå i uppfyllelse! Tänk bara att ha ett varmt och härligt uterum att sitta och äta frukost i en vår- eller höstmorgon när det är kyligt ute. Visst låter det härligt? Det är ett perfekt sätt att förlänga sommaren på och att kunna njuta av trädgården även när det är dåligt väder. Regn är ju egentligen ganska mysigt, om man slipper bli blöt, och det slipper man ju när man är omgiven av glasväggar. Då kan man sitta och läsa en bok och lyssna till det avslappnande ljudet av regndroppar som smattrar mot glaset. Jag längtar! Kanske inte direkt efter regnet då, men efter uterummet!

Vi har bestämt oss för att anlita Uterumsmästarna, dels för de helt enkelt verkar ha bäst priser och tjänster och dels för att jag blev rekommenderad att anlita dem av en kollega som förra året skaffade uterum därifrån, och hon är otroligt nöjd med det och med kontakten med Uterumsmästarna. Läser man bara på hemsidor så säger ju förstås alla att de är bäst, så det är skönt att man kan få någon annans personliga erfarenhet, någon som man kan lita på. Men det utesluter ju inte att man tar reda på saker själv också och vi har ringt runt och hört oss för lite om priser och annat, och det verkar som sagt som att Uterumsmästarna passar oss bäst.

Nu längtar jag verkligen efter att uterummet ska bli färdigt. Vi har visserligen inte ens beställt det än, men det är på gång. När det har kommit på plats så ska jag köpa lite nya och snygga möbler också. I ett uterum behöver man ju inte tänka på att välja sådant som ska stå emot regn och vind, så då kan man välja lite finare saker. Det kommer att bli hur bra som helst!

Leave a Reply