Träning

Som jag har nämnt förut så tycker jag mycket om att åka längdskidor, men för att man ska kunna göra det så krävs det ju att det är snö på marken. Vi har visserligen ganska mycket snö på vintrarna här, men det gäller att hålla igång under hela året för att konditionen inte ska dala och då måste man ersätta skidåkningen med något annat när det är barmark.

Jag har inte hittat någon sommaraktivitet som är lika rolig som skidor, men jag brukar mest cykla och simma. Simma är ganska roligt faktiskt och det kan man ju göra året om i simhallen, men jag prioriterar skidåkningen när det är väder för det eftersom det är den jag tycker är roligast. Cykla är inte direkt roligt men det är enkelt eftersom man kan utgå från hemmet och man kan göra det när som helst. Simhallen har ju öppettider att gå efter och så måste man ta sig dit, så det är enklare med cykling på så sätt.

Löpning tycker jag inte alls om egentligen men det händer ändå att jag tar en löprunda ibland. Jag tycker att det är tråkigt eftersom det går så långsamt. Jag vill ha lite fart och fläkt, som i cykling och skidor!

Leave a Reply