Dags för en ny frilla?

Jag har haft samma frisyr ganska länge och är lite sugen på att förnya mig. Problemet är bara att jag inte riktigt vet hur jag vill ha det. Klippa kortare går ju alltid, men jag har redan ganska kort hår och jag är inte säker på om jag vill ha det så mycket kortare. Det andra alternativet är ju längre hår, och med det menar jag en hårförlängning. Fast jag vet inte riktigt om jag skulle passa i det. Jag hade långt hår när jag var yngre, men det är länge sedan nu. Dessutom är det ju mer jobb med längre hår, och då speciellt med löshår som kräver lite extra skötsel. Man är så van med korta håret nu som är så enkelt att tvätta och föna och styla. Fast med styla menar jag mest gnida in en klick hårgelé, för jag gör inte så mycket mer än så.

Det ska tydligen finnas billigt löshår på nätet, men eftersom jag inte har haft löshår förut så antar jag att jag måste köpa det hos en frisör. Jag behöver ju också hjälp att sätta i det. Om det blir en hårförlängning så blir det en permanent sådan, för jag kommer inte att vilja sätta i håret varje dag. En förlängning som sitter fast kommer nog också att kännas lite mer som ens riktiga hår. Men som sagt, jag vet inte om jag skulle passa i det. Jag tror nog att jag först och främst för ta reda på vad det kostar och hur länge det sitter i och sådana saker. Det är ju olika det där med till exempel vilken kvalitet man vill ha på löshåret, och ju bättre kvalitet det är desto dyrare borde det ju också bli.

Men bra kvalitet måste man ju ha. Jag vill absolut inte att det ska se ut som om jag har en peruk på mig eller att man ser en stor skillnad mellan löshåret och mitt riktiga hår.

Leave a Reply